Transformatie

 

Verandering is van alle tijden, maar om de zoveel tijd komt er een verandering die de tijden verandert. Vandaag maak je het verschil door leiderschap en maatschappelijk verantwoord ontwikkelen te combineren met een 'digital first' aanpak. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze consultancy-diensten op vlak van digitale en/of business transformatie.

Quality assurance

 

Belangrijke projecten zoals een ERP-implementatie, nieuwe dienstverlening, overnames, ... eisen veel van uw beste mensen die dag in dag uit met operationele details worden geconfronteerd . Bespreek vrijblijvend met ons de meerwaarde van een Quality Assurance-rol om het doel tijdens een project niet uit het oog te verliezen.

Quick scan & Workshops

 

Een transformatie vraagt veel van een organisatie. Het is belangrijk de juiste verandering in de juiste volgorde en aan het juiste tempo door te voeren. Neem nu contact op voor meer informatie over onze gerichte quick scans en workshops om zicht te krijgen op de wil tot veranderen, welke verandering gewild is en wie wil trekken of eerder zal remmen.

CIO-as-a-Service

 

Elke KMO wordt meer en meer geconfronteerd met de behoefte aan een degelijk ICT-beleid, maar heeft daarom (nog) niet voldoende ruimte om een ervaren CIO fulltime onder de arm te nemen. Laat ons een bericht en wij contacteren u voor een gesprek over de CIO-as-a-Service die u bijstaat in uw ICT-strategie en deze mee helpt te realiseren voor een fractie van de kostprijs.