Soms heb je even behoefte aan een reset. De voorbije jaren ben je “hard gegaan”. Als je voelt dat je batterij leeg is, dan moet je een manier vinden om deze terug op te laden aan het juiste tempo en met de juiste soort energie. Samen kijken we naar wat voor jou een energievreter is en wat je een boost geeft. We kijken samen hoe we dit een nieuwe plaats kunnen geven zodat je vooral doet wat je wil doen volgens waarden die voor jou belangrijk zijn.

Je krijgt van mij een luisterend oor en een klankbord, maar ik houd je ook een spiegel voor. Samen gaan we kijken naar wat er wringt en wat we hier zelf aan kunnen doen. Maar uiteindelijk ga jij het wel moeten doen. Ik zal je begeleiden en aanmoedigen.

Het moet "klikken", daarom is een eerste online of telefonisch kennismakingsgesprek altijd gratis en volledig vrijblijvend. Dat kan zowel overdag als 's avonds. Voelt het voor jou niet goed aan dan blijft het gewoon bij dat ene gesprek. Geef me gewoon een seintje op kris@stay-tuned.be en ik contacteer je snel.